Mökin oikaisu ja nosto voidaan tehdä helposti ja turvallisesti


Mökin nosto ja oikaisu


Onko kesämökkisi painunut vuosikymmenten saatossa? Jos mökin painuma tai vinouma häiritsee tai huolestuttaa, ota rohkeasti yhteyttä – meiltä onnistuu myös mökin nosto ja mökin perustusten oikaisu vuosien kokemuksella.

Miten tunnistan mökin painuman tai vajoaman?

  • Halkeamat seinissä tai katossa
  • Epätasaiset tai vinot lattiat
  • Jumittavat ovet ja ikkunat
  • Vino tai epätasainen katto

Sinun ei tarvitse tietää miksi mökkisi on painunut tai mikä menetelmä sopii juuri sinun kohteeseesi – asiantuntijamme osaavat selvittää painumisen ja vajoamisen syyt, sekä tehdä asianmukaisen korjaussuunnitelman ongelman korjaamiseksi.

Miten mökin nosto tai oikaisu tapahtuu?

Toteutamme myös painuneiden mökkien nostoja ja oikaisujauseilla eri menetelmillä. Kohteisiin valitaan aina suunnitelmien pohjalta oikea nostomenetelmä, joihin vaikuttavat mm. maaperän laatu ja kantokyky, sekä rakennuksen perustamistapa ja koko.

Osa menetelmistä on erittäin vaivattomia, nopeita ja edullisia – jotkut kohteet saadaan oikaistua esimerkiksi ainoastaan turvallista korkeatiheyspolymeeriä injektoimalla. Mikäli mökkisi vaatii kuitenkin järeämpiä toimenpiteitä, ei syytä huoleen – meiltä onnistuu mökin nosto myös paalumenetelmää hyödyntäen.

Heräsikö kysymyksiä mökin nostosta tai oikaisusta?

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous.
Kaikki yhteydenotot ovat tervetulleita ja luetaan.